+45 47 72 11 90 kontakt@test.dk

Oplevelser og indkøb

Frederiksværk Havn ligger i den smukkeste natur i den nordlige ende af Roskilde Fjord. Stedet er kendetegnet ved de stejle skrænter, de flotte solnedgange og de mange mulige oplevelser.

Til børnene er der en dejlig og sikker legeplads, og ved Bro 6 er det muligt at fiske krabber. Havnen stiller fiskenet og redningsveste til børnene gratis til rådighed.

Ved den vestlige mole er der 2 badebroer, hvor man kan bade sikkert HELE ÅRET i det rene vand. Fra 2023 vil der være mulighed for at købe tid i en sauna på stedet.

Rundt omkring i havnen er der indrettet grillpladser.

Cykler kan lejes på havnekontoret.

I havnen ligger ”Det Fisk” – måske Nordsjællands bedste og mest velassorterede fiskebutik. Her kan du også købe flere lune fiskeretter fx 3 slags fiskefrikadeller, som du kan nyde i gårdhaven eller lige uden for butikken. Se menu og åbningstider.

Skal du købe rigtigt ind, er der masser af indkøbsmuligheder (og legemuligheder) i Frederiksværk Centrum, som ligger ca. 1,5 km fra havnen. Her kan du også nyde de smukke kanaler, som har givet Frederiksværk tilnavnet ”Danmarks Venedig”. I centrum er der flere supermarkeder og mange specialbutikker.

I centrum finder du også det meget imponerende kulturhus ”Gjethuset”, hvor der er mange koncerter (både populærmusik og klassisk musik) og gratis kunstudstillinger. www.gjethuset.dk

Biografen Kosmorama viser de nyeste film på mange forskellige tidspunkter https://frederiksvaerk.biografkompagniet.dk

Naturligvis er der også flere caféer og restauranter og kommunens største og mest spændende børnelegeplads.